Personvern

Innledning
Nettstedet vselement.no eies og drives av VS Element AS med org.nr. 976 758 218, Bispeveien 1500, 3178 VÅLE.

Nettstedet vselement.no gir deg mulighet til å se og melde interesse for våre produkter og tjenester.

Om vår personvernerklæring
VS Element AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og innsendte meldinger.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. VS Element AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via vselement.no, godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på 
nina.eyde@vselement.no.

Nettsidene til VS Element AS
Nettstedet vårt vselement.no gir deg informasjon om oss, våre produkter, tjenester og prosjekter.

Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette noen konto hos oss, men du må oppgi ditt navn, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47) for at vi skal kunne ta kontakt med deg eller sende ut informasjon.

Hvilke opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Hvordan bruker VS Element AS informasjonen:
VS Element AS bruker opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom innsendelser fra kontaktskjemaer, for at vi skal kunne sendte ut informasjon og kommunikasjon. VS Element AS bruker opplysningene for å gi deg informasjon om produktene, tjenestene og prosjektene.

Kontaktopplysninger du selv gir oss
Når du registrerer deg / sender oss en henvendelse, må du oppgi navn, mobilnummer og gyldig e-post adresse, poststed og melding. Opplysningene lagres av oss.

Bruk av opplysninger
Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at vi skal kunne svare deg på din henvendelse.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å benytte nettsidene våre godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av dine utførte handlinger kan det utledes automatisk kategorisering av deg som bruker.

Om deling av personopplysninger
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntaket gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Samarbeidspartnere:

Google
Brukes for å analysere atferd og konverteringsprosess.

Dine rettigheter
Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse ved kontakte oss på nina.eyde@vselement.no

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg kan disse endres ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Nina.eyde@vselement.no
VS Element AS med org.nr. 976 758 218,
Bispeveien 1500, 3178 VÅLE.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Ved å bruke vselement.no godtar du at vi benytter informasjonskapsler.