Carl-Inge Svingeseth og Martine Lillemoen

Riktig prosjektering er helt avgjørende både for at prosjektene vi utfører har god kvalitet, og ikke minst for effektivitet i egen produksjon. Vi har 2 nye dyktige folk på laget!

Martine Lillemoen (24) startet som prosjektansvarlig hos oss den 23. april. Hun er utdannet som byggingeniør fra USN i Porsgrunn og har tidligere jobbet som prosjektleder i stålbransjen. Martine er vokst opp i Drammen, men har nå gjort Vestfolding av seg og flyttet til Steinsholt med sin samboer. Av arbeidsoppgaver fremhever hun tegningsarbeidet som spesielt interessant. Hun er over snittet detaljorientert og det er ingen bakdel for utførelsen av jobben. Martine er vokst opp i en tid hvor datamaskiner og internett har vært en helt naturlig del av hverdagen, og hun mener selv at dataspill har bidratt til både effektivitet og forståelse som er viktig for henne i jobben hun nå har. Ellers er Martine opptatt av å jobbe sammen med andre og ønsker å bidra til å gjøre en forskjell.

Carl-Inge Svingeseth (38), er en gammel kjenning av oss som nå har startet i jobben som prosjektansvarlig. Vi har ved flere anledninger tidligere hatt gleden av å benytte oss av hans tjenester på ulike prosjekter. Han er utdannet maskiningeniør fra USN i Vestfold og har i tillegg lang og relevant erfaring både med teknisk tegning, byggvisualisering og som prosjektutvikler. Carl-Inge er opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Vestfold så langt tilbake som i 1996. Bor nå i Sandefjord med samboer og 3 barn. I jobben hos oss setter han pris på å dykke ned i de små detaljene som ikke alltid synes på en 1:200-tegning. Mye arbeid kombinert med familie og hus gjør at det blir liten tid til fritidsaktiviteter, men han får visstnok noe tid til båtliv i tillegg til at han får seg en joggetur med ujevne mellomrom.

Vi ønsker Martine og Carl-Inge velkommen til oss 😊